Favoriter: 0
Om Texstar

Om Texstar

Texstar är kläder som är gjorda för att jobba i och passar många olika yrken. De är också perfekta profilplagg när ett företag eller varumärke vill sticka ut i mängden. Det är känsla och kvalitet. Och funktion.

Bygg din värld. Det kan låta som en enkel reklamslogan. Men för oss på Texstar är den på blodigaste allvar. Du ska komma till oss och känna att vårt koncept ger dig en tydlighet då ditt team uppfattas som en enhet – där vi bygger din värld på ett sätt som få, om någon annan, klarar. Oavsett om man arbetar ute på fältet, i butiken eller på lagret så ska våra matchande arbets- och profilkläder ge ett snyggt, enhetlig intryck.

Toppdesigners för din skull

Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb. Kläderna får inte sitta som de berömda hösäckarna, utan ska vara modernt skurna och ge en snygg profil. Därför anlitar vi några av Sveriges bästa designers som med sin erfarenhet av mode, i kombination med vår kunskap om branschen, utvecklar kläder som sitter riktigt snyggt – helt enkelt kläder att trivas i. För många så sköna att de väljer att använda dem även privat – ett tecken på att det faktiskt fungerar.

Vi tror på detaljer

Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor – och en färgmatchad kollektion i fem basfärger. Du ser att det kommer från Texstar på detaljerna. Det sitter lite bättre. Du känner att materialvalet andas kvalitet. Och det finns ofta en intressant detalj som ger karaktär. Det är Texstar.

Flexibel produktion och oslagbar logistik

Texstar är svenskt och vi sitter i Norrtälje. Att vi ändå kan hålla en konkurrenskraftig prisnivå beror på att vi har kontroll på hela kedjan. Egen fabrik i Kina och kontor i Peking ger oss full kontroll – från produktion till lager och leverans. Vår effektiva logistik med ett stort lager gör att vi nästan alltid kan leverera det du söker. Det ska vara enkelt att arbeta med oss.

Låt oss tillsammans bygga din värld

Vi finns här, beredda att stötta ditt varumärke med kläder i toppklass. För oss är det viktigt att du blir nöjd, därför gör vi allt vi kan för att lyckas uppfylla dina förväntningar. Och gärna lite till såklart. Titta närmare på våra produkter, på nästa uppslag kan du läsa mer om vårt koncept, så hoppas jag att vi kan få bevisa att det inte bara är tomma ord. Eller som vi säger, fånga chansen – Bygg din värld.