Favoriter: 0

Känn dig snygg på jobbet. Nu finns byxan som du vill ha. Skön 4-vägsstretch som med sin passform sitter som den ska. Diskret förstärkt och med ett material som ger full rörelsefrihet.

Förstärkt där det slits. Följsam resår i sidan.

Med Texstar Stretchý får du en byxa som blir din favorit. Förstärkt på insidan av benen, längst ner. En elastisk, justerbar midja får dig att trivas och genomtänkta detaljer som bakficka, två sidofickor med blixtlås och förböjda knän.

Mer om produkten

Priser: 1-25 st 735 SEK, > 25 st 669 SEK
Storlekar: W28-46 L30-36
Material: 88% nylon 12% spandex

Läs mer

texstar-stretchy_3

stretchy_fagerudd

Maximal rörlighet med nya Stretchý!

På Fagerudd Konferens är det alltid högt tempo. Vare sig det handlar om att visa gäster till sina rum, lämna material till konferensavdelningen eller byta en glödlampa behöver personalen kunna röra sig smidigt och vara bekväma hela arbetsdagen.

– Jag springer mycket i trappor på hotellet, och det känns faktiskt enklare med Texstar Stretchý. Det låter kanske fånigt, men prova så förstår du vad jag menar. Den följer verkligen med i allt jag gör, säger Maria,  Fagerudd Konferens.

”Välskuren för att sitta riktigt skönt – på både killar och tjejer!”

– Tack vare 4-vägsstretchen har vi lyckats få fram en byxa som sitter riktigt bra på alla. Stretchý ger en snygg profil, vilket jag tycker är viktigt. Man ska vilja ha den på sig och jag vågar påstå att med Stretchý får du en byxa att trivas i, säger Ulrika Jansson, designer på Texstar.

texstar-ulrika-jansson