Favoriter: 0
Kläder med det lilla extra

Kläder med det lilla extra

Det sitter i detaljerna. Lätta arbets- och profilkläder från Texstar är designade och tillverkade för att sitta skönt, ha maximal funktion och se bra ut för alla på företaget. Vi vet att det kan vara komplicerat att få hela ditt team att se enhetliga ut då olika arbetsuppgifter kräver olika arbetskläder. Vi har gjort det enkelt för dig och jobbar endast med fem stycken grundfärger som gör att ditt team blir enhetligt och snyggt, oavsett vilken roll man har i verksamheten.

KundCamp-01

25Rabatt

KundCamp-02

KundCamp-04

KundCamp-03

KundCamp-06

KundCamp-05

Trimma ditt varumärke i tre steg

Vi vet att det kan vara komplicerat att få hela ditt team att se enhetliga ut då olika arbetsuppgifter kräver olika arbetskläder. Därför har vi gjort det enkelt för dig och jobbar med fem stycken grundfärger som gör att ditt team blir enhetligt och snyggt, oavsett vilken roll man har i verksamheten. Lyft ditt varumärke ytterliggare – trimma varumärket i tre steg:

  • 1. Samma färger på hela ditt team

  • 2. Detaljer som gör skillnad

  • 3. Förädling – visa vilka ni är

Bygg din värld – the Texstar Way

Det ska vara enkelt att se bra ut. Vi vet hur krångligt det kan vara att klä hela sin organisation på ett sätt som ser modernt och professionellt ut, samtidigt som det ska ge den rätta teamkänslan. Därför har vi gjort det enkelt för dig: Vi arbetar endast med fem färger – som ger dig mängder av möjligheter. Våra kollektioner är framtagna för att matcha alla led i din organisation. Du hittar lätt dina favoriter, de sitter lite bättre, känns lite bättre och har de detaljer och funktionslösningar hela din organisation kommer att älska. Det är så vi hjälper dig att bygga en nöjdare organisation och ett tydligare varumärke.

Bygg din värld – the Texstar Way. Det innebär att vare sig du ska klä personal för olika inne- eller utearbeten så får du en enhetlig färgmatchning. Det är så vi hjälper till att bygga din värld och ditt team – the Texstar Way.

Besök din återförsäljare idag och ta del av vårens bästa erbjudanden, du hittar din närmaste återförsäljare nedan. 

Polestar_2

Hitta din närmaste återförsäljare!